Teckenbergs blogg

Teckenbergs blogg

O sancta simplicitas

TrädgårdPosted by Teckenberg Dec 16, 2012 16:36:58

lär reformatorn Jan Hus ha yttrat någon gång på 1400-talet. Inte helig men däremot enfaldig kan jag känna mig så fort det har med datorer och teknik att göra.

Attans då vad svårt det kan vara!

Jag vill skriva och jag vill skapa en riktig blogg där ämnena kan variera utifrån angelägenhet, dagsaktualitet och intresse.

I huvudsak vill jag skriva om trädgård men just nu, på vinterhalvåret blir det knappast några nyheter på trädgårdssidan och hur kul är det att skriva om Evert Taube under kategorin trädgård?....eller Kaisa Mäkäräinens återkommande fiaskon i skidskyttet?

Eller Värdscupen i längdskidåkning???

Om man inte har ens en susning om vad ett Google konto innebär och hur detta används - hur skall man då kunna skapa en blogg?

Jo, insikten drabbar mig - jag är hopplöst ute. Har ju varken ett Facebook konto eller mobiltelefon och har inget behov av detta heller men därmot vill jag ha en blogg där jag kan skriva.

Jo, vi har försökt, eller rättare sagt min man som har större tålamod än jag men någon framgång blev det icke!

Uppenbarligen har jag ett Google konto nu men hur jag skall hantera detta konto har jag ingen aning om, än mindre begriper jag om konsten att skapa en blogg!

Jag förstår inte det tekniska språket...så enkelt är det och så svårt!

  • Comments(0)//teckenbergblogg.besokstradgardar.se/#post163